Monday, 25 July 2011

Contest Keluargaku Syurgaku


---Klik Banner untuk Joint---


Dalam Gambar ni Adalah Mak, Abah Dan Adik

Mak : Sariah Bt Muhammad
Tarikh Lahir : 04.09.1960

Abah : Abdullah B Mohamad
Tarikh Lahir : 25.07.1959

Adik : Nor Azian Bt Abdullah
Tarikh Lahir : 29.10.1994


Gambar ni diambil semasa kami pergi berkelah di Pantai Sepat, Pekan Pahang, Ahli keluarga kami ni jarang berkumpul sebab semua dah ada komitmen masing-masing so bila ada masa untuk berkumpul kami pun buat lah perkelahan kuarga, Ada buat BBQ, mandi pantai dan celebrated besday sekali. Masa ni cuti CNY awal tahun baru ni... Ini lah antara kenangan manis kami sekuarga...


5 comments:

  1. family ita same la ngan family syieda. tarikh lahir di hujung2 tahun. ^_^

    hehehe..thanks joint ita. n kamo the 1st!! ^_^

    ReplyDelete
  2. ooo yer ker yer first? ada hadiah tak utk yang first? ... tu lah ni baru nak start celebrated besday untuk tahun ni lah ni....

    ReplyDelete
  3. salam..akak..syieda nk tanya ni.

    if syieda nak tukar contest ini kepada GA boleh tak? sebab syieda rasa macam nak buat GA je. utk entry akak ini, if akak nak truskan syieda akan trus select sebagai peserta la. means akak xyah buat entry baru.

    a) setuju
    b) tak setuju

    ReplyDelete
  4. tak per syieda... akak tak kisah pun... :))

    ReplyDelete
  5. akak..untuk entry ni if akak nak edit boleh..nanti dpt entry kreatif..^_^

    janji URL yang akak bg aritu tidak berubah..^_^
    http://ita-contest.blogspot.com/2011/07/contest-keluargaku-syurgaku.html

    maaf tau?nyusahkan akak^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...