Tuesday, 31 May 2011

Ayah Danial Birthday Giveaway

 giveaway sempena birthday ayah bulan 6 nih
jemput join ye

ni syarat-syarat nye

1. buat satu entry bertajuk  ayah Danial birthday giveaway
 
2.  copy paste banner di atas dan tempek di entry dan link ke entry ini
 3. letakkan blog ini dan ini di bloglist anda

4. akhir sekali, komen di entry ini beserta link penyertaan dan email anda

senang je kan
jom la join

tarikh tutup : 17 Jun 2011

3 comments:

  1. checked..banner tak link ke entry la yang..

    thanks ye join..

    psst : tolong vote Danial boleh..?
    klik like je kat gambar ni
    mbp may cute babies
    thanks =)

    ReplyDelete
  2. nak tanyer ni cam ner nak link kan banner ngan entry tu dah buat banyak kali still tak jadi

    ReplyDelete
  3. oh kenape tak jadi?

    dah jadi dah pun..hehe.ok..lulus

    peace ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...